Selasa, 16 November 2010

salam eidul adha

da kul brape niey yaya oiiii blom tido2 lagi huhu...yaya na tido da tadi,tapi rase cam ade benda lagi x buat hehe...ape lagi kalu tak 'update blog' hehe...yaya nk citer ckit pasal raya dan dgn sengaja plus x malu yay nk buat korang mengantuk plus lapa mcm yaya skunk nie haha...;P yaya jugak nak wish kat korang   SALAM EID MUBARAK atau boleh jugak d panggil SALAM AIDI ADHA atau d kenali jugak sbg HARI RAYA HAJI atau lebih dekat lagi HARI RAYA QURBAN...semua mempunyai maksud yg sama cuma perkataan jer lain sikit ejaan die hehe.... ;p
 hurmm korang mesti da ade kat kg kan..yg ade kat kg mesti da ade kat umah kan hehe...korang masak ape besok plus korang korban ape taun nieyyy??......
best la korang ,raya  ngan family....
yaya taun niey bertambah lagi satu pengalaman baru raya d shah alam ngan kak na...
mesti korang tertanya2 ape mksd pengalaman baru tu kan hehe......
mksd die pengalaman tu baru la hahaha..;P
Ayorrkkk jgn la marah yaya main2 jer hehe...
msd die camniey...
taun 2006-2008 yaya beraya haji d houston texas...
2009 ngan family kat tganu
2010 ngan k.na d shah alam....

ha tu la mksd yaya dgn pengalaman baru hehe...
mesti korang nk th kan yaya buat ape kat houston.....
hurmm inshaallah 6t yaya citer panjang pasal houston keh hehe...

yaya sebenarnyer sedey jugak asyik jauh jer dr mak yaya....
yaya kan anak mak yaya..so sedey la ckit x dapat berkepit celah ketiak mak ngeh2... ;p
tp raye haji taun nieyy best ckit..tersangat la best...
nak tahu kenape hehe.......
adelah rahsia ..mane leh bagi tahu korang hehehe..... ;p

p/s jgn makan daging banyak sangat tau hehe..nanti masuk spital lak..
tekanan darah tinggi ngeh2.... (^_^)
pepun hati2 (says maher zain )hehe

0 ulasan:

Selasa, 16 November 2010

salam eidul adha

Dicatat oleh yaya pocoyo di 9:14 PG
da kul brape niey yaya oiiii blom tido2 lagi huhu...yaya na tido da tadi,tapi rase cam ade benda lagi x buat hehe...ape lagi kalu tak 'update blog' hehe...yaya nk citer ckit pasal raya dan dgn sengaja plus x malu yay nk buat korang mengantuk plus lapa mcm yaya skunk nie haha...;P yaya jugak nak wish kat korang   SALAM EID MUBARAK atau boleh jugak d panggil SALAM AIDI ADHA atau d kenali jugak sbg HARI RAYA HAJI atau lebih dekat lagi HARI RAYA QURBAN...semua mempunyai maksud yg sama cuma perkataan jer lain sikit ejaan die hehe.... ;p
 hurmm korang mesti da ade kat kg kan..yg ade kat kg mesti da ade kat umah kan hehe...korang masak ape besok plus korang korban ape taun nieyyy??......
best la korang ,raya  ngan family....
yaya taun niey bertambah lagi satu pengalaman baru raya d shah alam ngan kak na...
mesti korang tertanya2 ape mksd pengalaman baru tu kan hehe......
mksd die pengalaman tu baru la hahaha..;P
Ayorrkkk jgn la marah yaya main2 jer hehe...
msd die camniey...
taun 2006-2008 yaya beraya haji d houston texas...
2009 ngan family kat tganu
2010 ngan k.na d shah alam....

ha tu la mksd yaya dgn pengalaman baru hehe...
mesti korang nk th kan yaya buat ape kat houston.....
hurmm inshaallah 6t yaya citer panjang pasal houston keh hehe...

yaya sebenarnyer sedey jugak asyik jauh jer dr mak yaya....
yaya kan anak mak yaya..so sedey la ckit x dapat berkepit celah ketiak mak ngeh2... ;p
tp raye haji taun nieyy best ckit..tersangat la best...
nak tahu kenape hehe.......
adelah rahsia ..mane leh bagi tahu korang hehehe..... ;p

p/s jgn makan daging banyak sangat tau hehe..nanti masuk spital lak..
tekanan darah tinggi ngeh2.... (^_^)
pepun hati2 (says maher zain )hehe

0 ulasan on "salam eidul adha"

Copyright © 2010 yaya pocoyo............ | Design : Noyod.Com | Images: Pit-Tux