Isnin, 15 November 2010

Al-kisah ghatering mzm-fc ...

Salammm alll hehhe...malam nieyy yaya nk smbung ckit citer pasal ghatering mzm-fc.....korang da sedia maklumkan yg yaya x dapt join ghatering ary tue...tp terubat jugak la aty yaya bile tengok kat mzm-fc gambar2 dgn telecoferences berbelit tangan yaya nak taip haha.. :P......walaupun ade perasaan sedey,kecewa,jeles sb xde kat dalam pixca tu huuhuhu...............apepun pixca tu mmg best hehe.....dan kak reena pun cakap ghatering tu berjalan dgn seperti yg diaorg rancang...ALHAMDULILLAH ...yg paling best my brother ade hehe..tp dengar2 kat telecoferences tu brother maher kurang sehat..semoga brother maher cepat sembuh..dan sentiasa d lindungi ALLAH  S.W.T selalu AMIN...(^_^) ...kat bawah niey yaya selitkan sikit pixca yg yaya ambik dr mzm-fc..hope kwn2 enjoyy dgn pixca nie...


 yg berbaju itam tu akhi fairuz(president mzm-fc)dan yg berbaju puteh tu YB..



akhi fairuz dgn en azhar...



nie pulak acara potong kek for 3rd month mzm-fc....congratulation mzm-fc...


ghatering tu meriah sangat selain ade maher zain hehe,ade juga beberapa kump.nasyid tempatan seperti in-team,in-heart,unic,castury,rina salleh dan kwn2 dr mzm-fc...

nie la kwn2 yaya dr mzm-fc...ermmm yaya x kenal diaorg tp diaorg pun x kenal yaya jugak hehe...ade la beberapa kwn2 dr mzm-fc yg selalu yaya txt acctualy x selalu la tp ade la hehe 


da end hehe...smpai cnie jer lah yg yaya blh citer,sb yaya bkn ade kat ghatering tu nk citer panjang2 hehe...pepun jage diri korang baik2 yea..(^_^)

0 ulasan:

Isnin, 15 November 2010

Al-kisah ghatering mzm-fc ...

Dicatat oleh yaya pocoyo di 5:05 PG
Salammm alll hehhe...malam nieyy yaya nk smbung ckit citer pasal ghatering mzm-fc.....korang da sedia maklumkan yg yaya x dapt join ghatering ary tue...tp terubat jugak la aty yaya bile tengok kat mzm-fc gambar2 dgn telecoferences berbelit tangan yaya nak taip haha.. :P......walaupun ade perasaan sedey,kecewa,jeles sb xde kat dalam pixca tu huuhuhu...............apepun pixca tu mmg best hehe.....dan kak reena pun cakap ghatering tu berjalan dgn seperti yg diaorg rancang...ALHAMDULILLAH ...yg paling best my brother ade hehe..tp dengar2 kat telecoferences tu brother maher kurang sehat..semoga brother maher cepat sembuh..dan sentiasa d lindungi ALLAH  S.W.T selalu AMIN...(^_^) ...kat bawah niey yaya selitkan sikit pixca yg yaya ambik dr mzm-fc..hope kwn2 enjoyy dgn pixca nie...


 yg berbaju itam tu akhi fairuz(president mzm-fc)dan yg berbaju puteh tu YB..



akhi fairuz dgn en azhar...



nie pulak acara potong kek for 3rd month mzm-fc....congratulation mzm-fc...


ghatering tu meriah sangat selain ade maher zain hehe,ade juga beberapa kump.nasyid tempatan seperti in-team,in-heart,unic,castury,rina salleh dan kwn2 dr mzm-fc...

nie la kwn2 yaya dr mzm-fc...ermmm yaya x kenal diaorg tp diaorg pun x kenal yaya jugak hehe...ade la beberapa kwn2 dr mzm-fc yg selalu yaya txt acctualy x selalu la tp ade la hehe 


da end hehe...smpai cnie jer lah yg yaya blh citer,sb yaya bkn ade kat ghatering tu nk citer panjang2 hehe...pepun jage diri korang baik2 yea..(^_^)

0 ulasan on "Al-kisah ghatering mzm-fc ..."

Copyright © 2010 yaya pocoyo............ | Design : Noyod.Com | Images: Pit-Tux